�

replica-watches.is replica rolex replica watches rolex replica richardmillereplica.is perfectrichardmille.com www.franckmuller.is perfect rolex clone replica uhren de.upscalerolex.to

Predstava koja je na svojoj pretpremijeri održanoj na 22. Smotri kazališnih amatera Zagrebačke županije osvojila tri vrijedne nagrade nastala je kroz improvizacije na temu neobičnih likova koje susrećemo u svakodnevnom životu.
Polaznici dramskih radionica Gradskog kazališta Jastrebarsko su baš na temelju tog kazališnog istraživanja svoj rad prenijeli u tekst monološke forme, a dramaturginja Ana Perčinlić je njihove radove objedinila u cjelovito dramsko djelo.
Naposlijetku su mlade glumice i glumci stvorili crnohumornu krimi komediju intrige u čijoj se paleti likova nalaze: poduzetnice sijamske blizanke, političarka čiji je politički program transparentan rad protiv općeg dobra, stara sponzoruša Zlatokopačica, anđeoska voditeljica Binga, fratar zvijezda društvenih mreža i kartel proizvođača vatrenog oružja.
Predstava koju je režirao Lovro Krsnik bit će premijerno izvedena u četvrtak, 25. travnja s početkom u 20 sati u dvorani Doma kulture Jastrebarsko, a ulaznice po cijeni do 20 kuna mogu se kupiti već danas u caffe baru "Kino"!
Povratak


123movies