Predstava koja je na svojoj pretpremijeri održanoj na 22. Smotri kazališnih amatera Zagrebačke županije osvojila tri vrijedne nagrade nastala je kroz improvizacije na temu neobičnih likova koje susrećemo u svakodnevnom životu.
Polaznici dramskih radionica Gradskog kazališta Jastrebarsko su baš na temelju tog kazališnog istraživanja svoj rad prenijeli u tekst monološke forme, a dramaturginja Ana Perčinlić je njihove radove objedinila u cjelovito dramsko djelo.
Naposlijetku su mlade glumice i glumci stvorili crnohumornu krimi komediju intrige u čijoj se paleti likova nalaze: poduzetnice sijamske blizanke, političarka čiji je politički program transparentan rad protiv općeg dobra, stara sponzoruša Zlatokopačica, anđeoska voditeljica Binga, fratar zvijezda društvenih mreža i kartel proizvođača vatrenog oružja.
Predstava koju je režirao Lovro Krsnik bit će premijerno izvedena u četvrtak, 25. travnja s početkom u 20 sati u dvorani Doma kulture Jastrebarsko, a ulaznice po cijeni do 20 kuna mogu se kupiti već danas u caffe baru "Kino"!




Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić