Jaskansko kazalište oduševilo brojnu samoborsku publiku

Svjetski dan kazališta bila je sjajna prilika da se Gradsko kazalište Jastrebarsko ponovno predstavi samoborskoj publici, ovoga puta sa svojom hit predstavom „Tko je ukrao malu balerinu“.

O interesu za predstavu najbolje govori činjenica da su ulaznice „planule“ gotovo tjedan dana prije same izvedbe, a ni jaka kiša nije spriječila Samoborce da gotovo u potpunosti ispune kino dvoranu Pučkog otvorenog učilišta Samobor.

Jaskansko je kazalište ponovno osvojila toplina samoborske publike koja je pokazala kako itekako zna prepoznati kvalitetnu predstavu, ali i dobro poznaje rad jaskanskog kazališta koje je u Samoboru svoje predstave igralo u nekoliko navrata. U razgovorima nakon predstave željeli su znati više o budućim predstavama i planovima, što je i najznačajniji cilj ovakvih gostovanja.

Ovom su prilikom u predstavi igrale jaskanske glumice i glumci od kojih neki iza sebe imaju na stotine nastupa, ali i osvojenih nagrada i priznanja Jelena Crnković, Lucija Severinac, Petra Cvetić, Lea Đido Božak, Damir Kuzmić, Leon Bastašić, Ivan Vinšćak, Dominik Sečen, Velimir Kokot, Igor Stanković i Miroslav Borojević. Zlatnoj generaciji glumaca tehnička podrška u izvedbi bili su Željko Rački, Ivan Borojević i Maja Sadiković.

Gradsko kazalište Jastrebarsko od srca zahvaljuje Amaterskom kazalištu Pučkog otvorenog učilišta Samobor – Pax i samom Pučkom otvorenom učilištu Samobor na gostoprimstvu i sjajnoj organizaciji i raduju se posjetu samoborskih glumaca Jaski, što će biti još jedna prilika za daljnje prijateljstvo i kazališnu suradnju.

Gostovanje u Samoboru podržalo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Jastrebarsko, društvo koje je s jaskanskim kazalištem povezano neraskidivim vezama.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić