Nastala prema motivu iz slikovnice “Velika tvornica riječi” autorice Agnès de Lestrade, predstava “Što govoriš, to postojiš” otvara mnoga komunikacijska pitanja.

Predstava u kojoj sudjeluje velik broj mladih jaskanskih glumaca ukazuje na važnost načina na koji se pojedina riječ prenosi, a ista se dotiče socijalne nejednakosti, zloporabe riječi i drugih važnih tema, učeći nas da pazimo kome, što, kad i kako govorimo.

Tekst i režiju nove predstave za djecu na koju je dobrodošla i odrasla publika potpisuju talentirane i vrijedne Klara Blažek i Lucija Severinac. Obje članice jaskanskog kazališta već su se dokazale kroz vođenje Male škole glume, a u kvalitetu njihova rada publika će se moći ponovno uvjeriti već u srijedu, 15. lipnja 2022. godine s početkom u 20 sati kada je na rasporedu premijera predstave!

Obzirom je interes publike već sada velik, mladi i talentirani glumci svoju će novu predstavu izvesti i u subotu, 18. lipnja s početkom u 10 sati. Obje predstave igraju se u Domu kulture Jastrebarsko (kino dvorana), a ulaznice se po cijeni od 10 kuna mogu kupiti sat vremena uoči predstave.

Izvedbom dviju predstava mladi će jaskanski glumci završiti još jednu uspješnu sezonu koju će ponajviše pamtiti po premijerama svoje dvije predstave, posjeti profesionalnom kazalištu u Zagrebu ali i brojnim drugim naučenim glumačkim znanjima i stečenim vještinama.

Rad Male škole glume u ovoj sezoni u najvećoj su mjeri podržali Grad Jastrebarsko, Zajednica kulturno-umjetničkih udruga Grada Jastrebarskog, Savjet mladih Grada Jastrebarskog, Centar za kulturu Jastrebarsko, Vode Jastrebarsko ali i Zagrebačka županija.

Očekujemo vas u Gradskom kazalištu Jastrebarsko!



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić