Na kraju jedne od najuspješnijih godina Gradskog kazališta Jastrebarsko, naši su kazalištarci povodom proslave Dana grada gostovali u Valpovu i oduševili tamošnju publiku.
Svojom izvedbom kultne predstave „Kidaj od svoje žene“ ponovno smo pokazali kako su naše izvedbe na profesionalnoj razini, čime uvijek iznenadimo sve one koji po prvi put imaju priliku pogledati predstavu.
Više od 300 gledatelja okupilo se u Centru kulture Matija Petar Katančić, a o njihovom zadovoljstvu najviše govori činjenica da su glumci pozivani nekoliko puta na poklone, uz dugotrajan pljesak i ovacije.
Bila je ovo prilika i da Gradsko kazalište Jastrebarsko dogovori nova gostovanja s predstavnicima gradova koji su se okupili u Valpovu, a koji su svi redom ostali zatečeni kvalitetom i izvedbom glumaca od kojih mnogi iza sebe imaju već 20, pa i više godina glumačkog staža.
Jaskansko kazalište zahvaljuje Gradu Valpovu i Ustanovi za kulturne djelatnosti „Ante Evetović Miroljub“ Valpovo na pozivu.
Iznimno uspješnu slavljeničku godinu u kojoj smo brojnim aktivnostima proslavili 55 godina djelovanja omiljenog jaskanskog kazališta završit ćemo s dvije dječje predstave "Neka jedu kolače" koje će se uoči Božića održati u Jaski.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić