Otvoren nagradni fotonatječaj

Tema ovogodišnjeg natječaja jest "Život je najbolji reŽISer". Vjerujemo kako će i ovog puta sudionici natječaja biti maštoviti i pokazati koje su to situacije koje nitko ne bi režirao bolje, do što ih režira život kroz razne zgode i nezgode, prilike i neprilike. Za pobjednika natječaja, osigurana je vrijedna nagrada, GO PRO HERO 4 kamera.
Fotonatječaj nas uvodi u još jedno izdanje festivala "ŽIS", koji se ove godine održava treći put zaredom. Riječ je o manifestaciji za koju postoji velik interes publike, a koja će po prvi puta ove godine, velikim dijelom biti održana i na ulicama našeg grada. U programu će se naći sadržaji za sve generacije, a u kazališnoj čaroliji će Jaskanci i njihovi gosti moći uživati od 10. do 19.06.2016.

Natječaj je otvoren danas i traje do 27.svibnja 2016. Za sudjelovanje u natječaju potrebno je poslati autorsku fotografiju na zadanu temu zajedno sa osobnim podacima te nazivom fotografije, na mail adresu gkj1968@gmail.com u .jpeg formatu.

Najbolji radovi bit će izloženi na izložbi, koja će biti održana u perivoju dvorca Erdődy, u petak 10. lipnja 2016. Podsjetimo, na lanjskom je fotonatječaju pristigao rekordan broj fotografija, više od četiri stotine, a festival je zahvaljujući i ovom natječaju zadobio nacionalni karakter te postao važan dio kulturne ponude našeg grada, ali i Zagrebačke županije.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić