Gradsko kazalište Jastrebarsko upisuje nove generacije djece i mladih spremnih okušati se na daskama pozornice.

Pozivamo tako osnovnoškolce na upis u Malu školu glume, a prvi susret zakazan je za srijedu, 13. rujna u Domu kulture (kino dvorani) od 19:30 sati.

Pozivamo roditelje da svakako dovedu dijete koje pokazuje glumačke ambicije ili talent, ali i dijete koje muči trema ili je željno novih iskustava.

“Vaše će dijete pod svjetlima reflektora u “tuđim” cipelama steći brojna prijateljsta, naučiti baratati alatima protiv treme, otkriti svoje skrivene talente i proživjeti iskustvo koje život znači”, poručuju voditeljice Lucija Severinac i Klara Blažek.

Radionice će se održavati ponedjeljkom i srijedom od 19:15 do 20:15 sati, a za sve informacije obratite se putem E – maila: gkj1968@gmail.com ili na broj: 095 904 9753.

Novost je kako se vraća i srednjoškolska grupa pa će Gradsko kazalište Jastrebarsko ove godine imati najviše grupa djece i mladih.

Upisi za srednjoškolce bit će istog dana, u srijedu, 13. rujna od 20:30 sati.

Radionice će se održavati jednom tjedno pod vodstvom profesorice i dramske pedagoginje Mije Matasić, a sastojat će se od niza dramskih vježbi, tehnika i metoda, stjecanja kazališne kulture te postavljanja predstava.

Cilj radionice nije, kako se to uvriježeno smatra, stvoriti glumce, već kod polaznika razvijati govorne i izražajne sposobnosti, sigurnost i samopouzdanje, maštu i stvaralaštvo te komunikaciju i suradnju.

Jaskansko kazalište je iznimno ponosno što ove godine u dramski rad uključuje srednjoškolce i time počinje funkcionirati kao dramski studio.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić