Velik uspjeh Noći kazališta u Jastrebarskom


Niti hladno vrijeme ni prvi snijeg nisu omelinaše sugrađane u nakani da se dobro zabave u kazalištu. U programu su bile tri predstave.

Led je probio Teatar Fedra iz Bugojna, koji je odigrao predstavu "Igra istine", Vahida Durakovića. Jaskansko kazalište je za svoje goste i prijatelje iz BIH ranije tog dana, organiziralo prigodno druženje na OPG Bereček, gdje im je dobrodošlicu poželio i jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel, u pratnji svog zamjenika Stipe Bučara. Tom prigodom, Gradsko kazalište Jastrebarsko je sklopilo ugovor i sa svojom ovogodišnjom stipendisticom, Sarom Majkić.

Gradsko kazalište Jastrebarsko je u Noći kazališta odigralo dvije predstave. Kazališna mladež pokazala je svoj profesionalizam jer su doslovce u zadnji tren uvršteni u program zbog nedolaska đurđevačkog kazališta. Svoju su predstavu "Trgovac" odigrali na visokoj razini i još jednom pokazali kako su itekako dostojni nasljednici seniorskog ansambla. A, za predstavu "Iza kulisa" koja je bila ujedno i najkasnije igrana predstava uopće u RH, opet se tražila karta više. Osmijesi na licima u publici pokazali su kako GKJ ima novi hit koji će zasigurno još mnogo puta biti izvođen.

I ovoga puta posao oko organizacije Noći kazališta odradio je velik broj volontera i članova kazališta, a posebnu zahvalnost dugujemo Centru za kulturu Jastrebarsko, Radio Jaski, novinama i portalima Jaska.hr i Jaskadanas.hr, ali i osoblju i vlasniku caffe bara "Kino", bez čije pomoći ova manifestacija ne bi bila tako uspješna.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić