Čestitke na povijesno uspješnoj godini

Najveća nagrada za trud članova Gradskog kazališta Jastrebarsko zadovoljstvo je publike, a ponosni smo i sretni što naš rad prepoznaju i prate i Zajednica kulturno – umjetničkih udruga, kao i Grad Jastrebarsko.

Na prijemu gradonačelnika uručena su priznanja udrugama u kulturi za njihov doprinos u 2023. godini, a naše je Kazalište nagrađeno kao najaktivnija članica Zajednica, što je itekako vjetar u leđa za daljnje aktivnosti koje planiramo.

Brojke ne lažu.U 55. godini neprekinutog djelovanja, Gradsko kazalište Jastrebarsko oduševilo je publiku s tri odrasle i tri dječje predstave, izvedene čak 25 puta u rasprodanim dvoranama širom 6 hrvatskih županija. Više od 4500 gledatelja svjedočilo je radu više od 70 aktivnih glumaca i tehničkog osoblja koje je podiglo izvedbe na gotovo profesionalni nivo. Velika obljetnica proslavljena je s predstavom "Kidaj od svoje žene", koja je tijekom 18 godina zadržala svoju energiju, ali i oduševila nove generacije. Uz to, upisane su i dvije ovogodišnje premijere, nova sezona Male škole glume s više od 30 mladih talenata, petodnevni ŽIS festival s 1200 gledatelja te brojne druge manifestacije.

Radujemo se novim izazovima u godini u kojoj smo već „rasprodani“ diljem Hrvatske, a ovim putem od srca čestitamo i ostalim nagrađenim udrugama, KUD – u Lipa, Svetojanskim mažoretkinjama i KUD – u Desinec. S nestrpljenjem očekujemo nove izazove u kojima ćemo kroz svjetlost reflektora nastaviti osvajati srca gledatelja i obogaćivati kulturnu scenu našeg grada i šire.

Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić