Super je osjećaj biti dio kazališne ekipe!


Gradsko kazalište Jastrebarsko organizira novu sezonu kazališnih radionica. Osmišljene su za srednjoškolski uzrast, a imat će dva stupnja: početni i napredni.


Početnici kojima će ovo biti prvi susret s kazališnim daskama, do kraja godine pripremit će posebnu produkciju, dok će napredna grupa nastaviti rad na uvježbavanju predstave „Mafija“. Kroz tajne kazališnog zanata, mlade će vješto voditi profesionalna redateljica Iva Srnec, mag. art., a u tom će joj zadatku pomagati profesorica Mia Matasić, inače dugogodišnja članica Gradskog kazališta Jastrebarskog. Prvi sastanak za sve zainteresirane bit će održan u petak 16. rujna 2016. u 20 sati u jaskanskom kinu.

Predsjednik Velimir Kokot ovom je prigodom pozvao mlade da se pridruže kazalištu i sami se uvjere kakav je osjećaj biti dio kazališne ekipe:
Iznimno sam ponosan što će početak nove školske godine ujedno označiti i početak još jedne sezone kazališnih radionica u našoj Jaski. Zahvalan sam što će i ove godine nove, ali i stare polaznike naših radionica, ponovno podučavati i na njih svoje znanje prenositi redateljica Iva Srnec, dramski pedagog slične radionice profesionalnog kazališta Trešnja iz Zagreba. Vjerujem da će tu priliku „ugrabiti“ mnogi i da ćemo, baš kao i proteklih godina, imati izniman odaziv mladih. Jaska je prebogata mladim i talentiranim osoba kojih je nebrojeno mnogo prošlo i kroz Gradsko kazalište Jastrebarsko. Neka se tako i nastavi!“

Dodajmo ovom, kako su program rada Gradskog kazališta Jastrebarsko u sezoni 2016./2017. financijski podržali Grad Jastrebarsko i Ministarstvo kulture.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić