Zagrebačka županija i u ovoj godini nastavlja sufinanciranje projekata Gradskog kazališta Jastrebarsko!


Županija je naime, uz Ministarstvo kulture RH i Grad Jastrebarsko, jedan je od najvjernijih partnera Gradskog kazališta Jastrebarsko, a da je tome tako potvrđuje i još jedna odluka donesena proteklog tjedna. Naime, Zagrebačka županiija će sa 20.000,00 kuna sufinancirati projekt radionice glume za srednjoškolce i studente "Kaaaj glumiš? Dođi u kazalište!"!
Županijska podrška stigla je u pravom trenutku, na početku nove sezone a omogućiti će podizanje kvalitete programa za polaznike radionice kojih je i ove godine pozamašan broj. Kazalište će županijska sredstva jednim dijelom utrošiti i za uređenje još jedne prostorije u Domu kulture Jastrebarsko, a nakon što je u suradnji sa Centrom za kulturu Jastrebarsko uredilo prostor režije.
Valja istaknuti i to kako Zagrebačka županija od 2011. godine kontinuirano sufinancira programe kazališnih sezona našeg kazališta, ali i kako su projekt radionice glume sufinancirali i protekle godine. Zagrebačka županije jedan je od najznačajnijih partnera u provedbi festivala "Život i smijeh"!



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić