VESELA SKUPŠTINA ZAKLJUČILA OZBILJNU KAZALIŠNU GODINU
Godišnju skupštinu Gradsko je kazalište Jastrebarsko odlučilo održati u ležernijem tonu kako bi podcrtali itekako ozbiljnu godinu iza sebe.
Okupili su se tako članovi i gosti u Bowling centru, a red zabave, red rada, obilježilo je ovo godišnje druženje kazalištaraca.
Protekla godina Gradskog kazališta Jastrebarsko bila je, naime, rekordna, kako po broju aktivnosti tako i po ostvarenim rezultatima. Brojkama od čak šest aktualnih predstava i dvije nove premijere ne bi se posramilo niti profesionalno kazalište. O Maloj školi glume, ŽIS Festivalu i brojnim nagradama svoje je pak rekla publika, ali i struka. U financijskom je pak smislu protekla godina bila uspješnija čak i od rekordne 2019.
O svemu tome, ali i brojnim planovima za ovu godinu koja je već aktivno započela kazalištarci su razgovarali između rušenja čunjeva i međusobnog nadmetanja.
Iako su na kraju nagrađene najbolje ekipe, pobjedu je s ove natjecateljske Skupštine odnijelo zajedništvo koje ne krasi samo sjajnu generaciju kazališnih zaljubljenika i osoba koje su na okupu više od 25 godina, već i koje je obilježilo sve jaskanske kazališne generacije još od 1968. godine kada je Gradsko kazalište Jastrebarsko osnovano.
Pokazalo se još jednom i kako je zabava i druženje najvažnije kod ljudi koje povezuje želja da daju svojoj zajednici nešto više, a kojima je priznanje i zahvala sugrađana i publike jedina i najveća nagrada.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić