Nakon održane Izborne Skupštine i izabranog vodstva kazališta, Upravni odbor Gradskog kazališta Jastrebarsko na svojoj je posljednjoj sjednici jednoglasno za tajnicu kazališta izabrao Ivanu Kokot Radelja koja je tajnički posao itekako uspješno obavljala posljednjih godina i koja je svojim požrtvovnim radom, kroz pripremu projekata, kazalištu godinama osiguravala financijska sredstva potrebna za rad.

Svoj rad u kazalištu uz nju će nastaviti i Radmila Stanković. Dugogodišnja glumica i članica kazališta s najduljim stažem i u novom će četverogodišnjem razdoblju obavljati poslove blagajnice. Nenametljiva, stručna i pedantna, Radmila će tako i dalje brinuti o kazališnim financijama i pozitivnom poslovanju kazališta.

Pored njih, Gradsko kazalište Jastrebarsko od ove je godine ponovno dobilo i umjetničkog voditelja, odnosno voditeljicu. Tu itekako važnu ulogu odlučila je prihvatiti Mia Matasić, također glumica i članica kazališta sa stažem od gotovo 30 godina. Matasić, profesorica hrvatskog jezika, književnosti i filozofije, ali i studentica postdiplomskog stručnog studija Dramske pedagogije te redateljica posljednje hit predstave jaskanskog kazališta "Balkanski špijun", logičan je odabir za tu itekako važnu ulogu.

Novu umjetničku voditeljicu, ali i ostale članice i članove kazališta, uskoro očekuje vatreno krštenje. Naime, Gradsko kazalište Jastrebarsko ove godine najavljuje tri nove predstave. Premijera prve očekuje se već u svibnju, nakon čega slijedi premijera nove dječje predstave, a kazališna godina završit će premijerom nove urnebesne komedije odraslog i najnagrađivanijeg kazališnog ansambla koju će režirati jedan od najpoznatijih hrvatskih kazališnih redatelja!

Pratite nas i dalje!



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić