Samo jednom u godini, treće subote u studenome, možete sudjelovati u jedinstvenoj manifestaciji posvećenoj scenskim i izvedbenim umjetnostima. Stoga Gradsko kazalište Jastrebarsko i ove godine, po dvanaesti put, u Jastrebarsko dovodi Noć kazališta!

Velika dvorana Centra za kulturu Jastrebarsko, prostor u kojem su se svojevremeno izvodile i neke od najizvođenijih i najboljih jaskanskih predstava, tako će u subotu, 20. studenog, ponovno postati mjesto kazališnog susreta i druženja jaskanskih kazalištaraca i njihove publike.

Ovogodišnji će program jaskanske Noći kazališta doduše, prije svega zbog trenutne epidemiološke situacije, ponuditi jednu predstavu i to domaću. Posljednja hit predstava jaskanskog kazališta „Balkanski špijun“ u režiji Mie Matasić tako će u Noći kazališta biti na rasporedu od 20 sati! Jaskanska, ali i publika iz susjednih općina i gradova tako će na djelu ponovno moći vidjeti odličan glumački ansambl koji su na neto održanoj Smotri kazališnih amatera Zagrebačke županije odnijeli brojne hvalospjeve.

Broj mjesta u publici će zbog nužnih epidemioloških mjera biti ograničen na 80, a svaka će osoba u dvoranu moći ući samo s EU digitalnom COVID potvrdom, odnosno maskom za lice. Ulaznice za predstavu, po simboličnoj cijeni od 10 kuna moći će se kupiti sat vremena uoči predstave, točnije od 19 sati na ulazu u veliku dvoranu.

Uvjereni smo kako će i ove godine, baš kao i uvijek do sada i bez obzira na brojna ograničenja, kazališna čarolija u potpunosti doprijeti do naše publike!

Dobrodošli na Noć kazališta!



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić