Promocija ovogodišnjeg festivala "Život i smijeh"



Bliži nam se otvaranje još jednog festivala "Život i smijeh". Kako bismo ga približili građanima, u subotu 30. svibnja 2015. organizirat ćemo promociju programa manifestacije u centru Jastrebarskog. Zainteresirani nas mogu pronaći na potezu između jaskanske pošte i slastičarne Jaska, od 9 do 11 sati.

Ovogodišnji slogan festivala "Cijeli svijet je pozornica" potrudit ćemo se uprizoriti na ulici, među našim sugrađanima. Tako za njih pripremamo zabavan tag heuer replica uk i kreativan program. Važno je reći kako će se tom prigodom moći kupiti karte za nadolazeće predstave, tag heuer replica sale ali i majice sa službenim logom festivala te bedževi. Sav prihod od prodaje namijenjen je stipendiranju jaskanskih srednjoškolaca. Podsjetimo,Festival počinje 5.lipnja 2015., otvorenjem fotoizložbe u Gradskoj galeriji Jastrebarsko. Izložba se otvara u 20 sati, a tada će biti proglašeni i pobjednici ovogodišnjeg fotonatječaja.

"Posljednjeg dana fotonatječaja zaprimili smo više od 370 različitih fotografija naših sugrađana ali i osoba iz cijele Hrvatske, pa i inozemstva. Taj podatak nam govori da se dobar glas o našem festivalu proširio na način koji smo i željeli! Vjerujemo kako će se izniman interes koji vlada za fotonatječaj preslikati i na naš festival koji nam se sve više približava! Gradsko kazalište Jastrebarsko čeka ga spremno! Vjerujemo kako su i naši sugrađani nestrpljivi i kako će nam se već ovoga vikenda pridružiti na Jaskanskim ulicama, a ve?slijedećeg vikenda na prvim predstavama koje im donosimo!" izjavio je predsjednik kazališta Kokot.

Zahvaljujemo Vam na Vašoj dosadašnjoj podršci te Vas pozivamo i da nas posjetite i na subotnjem događanju.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić