„Disko šumu“ Gradskog kazališta Jastrebarsko pogledajte na Jurjevo

Sjajnu predstavu najmlađih glumaca Gradskog kazališta Jastrebarsko „Disko šuma“ moći ćete pogledati na Jurjevo, 23. travnja u dvorani Doma kulture (kino) od 20 sati.

Predstava je utemeljena na Pričama iz davnina Ivane Brlić – Mažuranić, a u njoj se ističe i samo Jurjevo, što je dodatan motiv da pogledate naše talentirane mlade glumce u akciji.

Predstava je već u nekoliko navrata odigrana u Jastrebarskom, na oduševljenje publike, a Gradsko se kazalište s njom nedavno predstavilo i na Smotri kazališnih amatera Zagrebačke županije gdje je naišla na sjajne reakcije, prije svega publike, koja je i najveća motivacija jaskanskim kazalištarcima.

Pozitivna atmosfera koja vlada Malom školom glume pod vodstvom sjajnih Lucije Severinac i Klare Blažek zavladat će kino dvoranom, a ulaznice po simboličnoj cijeni od 3 eura nabavite na stranici Centra za kulturu Jastrebarsko:https://ulaznice.czk-jastrebarsko.hr/proizvod/disko-suma/

Na jaskansku će pozornicu još jednom ponosno stati Šimun Batelja, Vita Benković, Olivija Božak, Mirna Cafuk, Helena Ćubela, Eva Draženović, Vigo Fabijanić, Lota Gojak, Noel Jović, Rita Kokot, Ana Krljan, Nela Livaja, Klara Popović, Maša Sečen, Bruna Sirovica, Sara Vinšćak, Eva Radelja, Vladimir Miovec, Naomi Vlašić i Lucia – Bella Banković.

Iako mali, polaznici Male škole glume, već su itekako pokazali svoju kazališnu veličinu, a uz podršku vjerne publike, ne sumnjamo kako se upravo stvara još jedna legendarna postava najznačajnijeg jaskanskog kazališta.Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić